Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Baba au ruhm

Baba au rhum

Ingredienser

10  porsjoner
  • 25 g gjær
  • 250 g hvetemel
  • 1,25 dl melk
  • 30 g sukker
  • 0,25 ts salt
  • 3 stk. sammenvispede egg
  • 100 g romtemperert smør

Til dynking:

  • 50 g sukker
  • 1,25 dl vann
  • 2 dl rom
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Saftigere kake enn baba finnes ikke! Den luftige gjærkaken dynkes til den er helt gjennombløt av flytende godsaker. Server kaken med friske bær og deilig pisket krem.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

10  porsjoner
  • 25 g gjær
  • 250 g hvetemel
  • 1,25 dl melk
  • 30 g sukker
  • 0,25 ts salt
  • 3 stk. sammenvispede egg
  • 100 g romtemperert smør

Til dynking:

  • 50 g sukker
  • 1,25 dl vann
  • 2 dl rom

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Hvelv kaken på fat ved servering. Pynt med bær og server pisket krem til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB13 12.04.2024 16:15:17