Lagre

Ingredienser

  • 1 stk. bakepotet
Del

Bakt potet

(14)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bakt potet er så enkelt og så godt, og kan fylles med alt ditt hjerte begjærer. En klatt smør er det aller enkleste, men her er det bare å bruke fantasien: kryddersmør, hvitløksmør, rømme, bacon, skinke, mais, ost og mye, mye mer. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 1 stk. bakepotet

Slik gjør du

  1. Bruk en gaffel og stikk mange små hull over hele poteten.
  2. Pakk poteten godt inn i aluminiumsfolie og sett på en stekerist eller på et stekebrett. Stek midt i stekeovn på 220 °C i ca. 1- 1 1/2  time (muligens lenger, om poteten er stor). Poteten er ferdig når den gir lett etter når du trykker på den, eller du kan stikke en spiss kniv gjennom den.
  3. Skjær et snitt i toppen av poteten med en kniv og klem på midten. Da vil poteten åpne seg og avkjøles litt.

Server med kryddersmør, urtesmør, hvitløksmør, rømme, bacon, skinke, mais, ost eller annet tilbehør du liker til bakt potet.

Beregn en bakepotet per person, avhengig av hvor store de er. Små poteter kan også bakes men behøver ikke like lang tilberedningstid. Beregne da flere per person. Poteten er ferdig når den gir lett etter når du trykker på den.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant