Andebryst med klementinsaus
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
Skal du ha gjester som vet å sette pris på ekstra god mat, er andebryst tingen å servere. Sitrus og rødbeter utgjør en spennende smakskombinasjon som passer godt til andebryst.
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. andebryst -
1 ss smør til steking -
6 båter hvitløk -
2 stilker frisk rosmarin
Rødbeter:
-
4 stk. rødbete -
1 ss olivenolje -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Poteter:
-
12 stk. småpoteter -
0,5 ts salt
Klementinsaus:
-
3 ss smør -
4 stk. klementin -
3 ss honning -
2 stk. purre -
3 ss hakkede mandler
Slik gjør du
Alt klart til servering. Sødmen i rødbetene passer ypperlig til andebryst og den sursøte klementinsausen.