Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sprø kylling med hvitløksmajones

Sprø kylling med hvitløksmajones

Ingredienser

4  porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 stk. egg
  • 4 ss brødrasp
  • 1 dl revet parmesan
  • 2 ss margarin

Hvitløksmajones:

  • 2 stk. eggeplomme
  • 0,5 ts sennep
  • 0,5 ss vineddik eller sitronsaft
  • 1 båt presset hvitløk
  • 2 dl solsikkeolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Panert kylling er kjapp kosemat for barn og voksne. Lag det til middag med en frisk salat, eller til kveldshygge sammen med grønnsaker og dipp.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 stk. egg
  • 4 ss brødrasp
  • 1 dl revet parmesan
  • 2 ss margarin

Hvitløksmajones:

  • 2 stk. eggeplomme
  • 0,5 ts sennep
  • 0,5 ss vineddik eller sitronsaft
  • 1 båt presset hvitløk
  • 2 dl solsikkeolje

Slik gjør du

Bruk romtempererte ingredienser når du lager hvitløksmajones.

trinn du kan merke av
Du kan også lage hvitløksmajones av ferdig majones. Beregn 2-3 båter hvitløk til en tube majones.

Server sprø kyllingstrimler med hvitløksmajones og gjerne litt lime.

Har du brødrester hjemme kan du lage ditt eget griljermel!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB11 30.05.2024 05:55:41