Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kremet spagetti med medisterpølse

Ingredienser

  • 400 g medisterpølse
  • 300 g spagetti
  • 2 ss margarin til steking
  • 100 g rød cherrytomat delt i to
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss grov sennep
  • 100 g frosne aspargesbønner
Del

Medisterpølse med kremet spagetti

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Medisterpølse kan serveres på mange slags vis, og er en god løsning på utfordringen med rask middagsmat. Her servert med kremet spagetti. God mat som hele familien liker!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g medisterpølse
  • 300 g spagetti
  • 2 ss margarin til steking
  • 100 g rød cherrytomat delt i to
  • 3 dl matfløte
  • 2 ss grov sennep
  • 100 g frosne aspargesbønner

Slik gjør du

  1. Kok spagetti etter anvisning på pakken.
  2. Del pølse i to på langs og ta av skinnet. Skjær i skiver på skrå. 
  3. Stek pølsebitene, sammen med cherrytomat. 
  4. Hell vannet av spagettien, ha i matfløte, sennep og bønner. Rør godt og la det koke opp. Ha i pølseblandingen. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB14 02.04.2023 01:55:29