Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sprøstekte poteter

Sprøstekte poteter

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss salt
  • 0,5 ts natron
  • 1 kg kokefast potet
  • 3 ss nøytral olje
  • 1 ss tørket timian
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Skikkelig sprø poteter med myk kjerne er vanskelig å motstå. Også en perfekt måte å bruke opp rester av kokte poteter. Kjempegodt som snacks alene, eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss salt
  • 0,5 ts natron
  • 1 kg kokefast potet
  • 3 ss nøytral olje
  • 1 ss tørket timian

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Har du rester av kokte poteter, kan du dele dem i terninger og hoppe rett til trinn 3. 

Smak til med salt og pepper, og server gjerne med hjemmelaget hvitøksdressing.

Sprøstekte poteter

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7909, server:MP-PRD-WEB14 05.03.2024 10:48:29