Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ristopper med påskeegg

Ingredienser

  • 125 g kokosfett (delfiafett)
  • 100 g kokesjokolade
  • 1 stk. egg
  • 2 dl melis
  • 1,5 ss kaffe , gjerne litt sterk
  • ca. 50 g puffet ris
  • 100 g små påskeegg
Del

Ristopper med påskeegg

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lager du risboller til jul? Dette er påskevarianten! Smakfulle og deilige risbollereder fylt med  fargerike påskeegg – supert å servere som hjemmelaget påskegodt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 125 g kokosfett (delfiafett)
  • 100 g kokesjokolade
  • 1 stk. egg
  • 2 dl melis
  • 1,5 ss kaffe , gjerne litt sterk
  • ca. 50 g puffet ris
  • 100 g små påskeegg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Avkjøl helt og oppbevar i boks i kjøleskapet til servering.

Ristopper med påskeegg

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 21.03.2023 21:10:59