Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ristopper med påskeegg

Ristopper med påskeegg

Ingredienser

porsjoner
  • 125 g kokosfett (delfiafett)
  • 100 g kokesjokolade
  • 1 stk. egg
  • 2 dl melis
  • 1,5 ss kaffe , gjerne litt sterk
  • ca. 50 g puffet ris
  • 100 g små påskeegg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lager du risboller til jul? Dette er påskevarianten! Smakfulle og deilige risbollereder fylt med  fargerike påskeegg – supert å servere som hjemmelaget påskegodt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 125 g kokosfett (delfiafett)
  • 100 g kokesjokolade
  • 1 stk. egg
  • 2 dl melis
  • 1,5 ss kaffe , gjerne litt sterk
  • ca. 50 g puffet ris
  • 100 g små påskeegg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Avkjøl helt og oppbevar i boks i kjøleskapet til servering.

Ristopper med påskeegg

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 21.05.2024 18:03:05