Lammeskav med erte- og myntesalat

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Lammeskav er enkelt å få til, og smaker kjempegodt! Her i følge med en frisk og grønn salat med touch av mynte og sitron.

Ingredienser

  • 400 g lammeskav
  • 400 g potet , gjerne små amadinepoteter
  • 1 ss salt
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 dl olivenolje
  • 12 ts pepper
  • 2 båt hvitløk
  • saft og skall av 12 stk sitron
  • 2 ss margarin til steking
  • 200 g frosne erter
  • 1 ts smør
  • 8 stk reddik
  • 65 g babyspinat
  • 2 ss frisk mynte

Slik gjør du

  1. Legg lammeskav på kjøkkenbenken, så det begynner å tine.
  2. Vask poteter, og kok dem i lettsaltet vann til de er møre.
  3. Visp sammen eddik og honning, og spe med olivenolje mens du visper. Ha i pepper, finhakket hvitløk og sitronsaft.
  4. Varm stekepannen og tilsett halvparten av margarinen. Fres lammeskavet på høy temperatur i to omganger til det har fått fin farge.
  5. Varm ertene med litt smør til de er gjennomvarme.
  6. Del potetene i to og reddikene i båter. Bland sammen poteter, erter, reddiker og spinat på et fat.
  7. Fordel det stekte lammeskavet over salaten. Dryss litt mynte og revet sitronskall over til slutt.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.