Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bringebærsyltetøy

Bringebærsyltetøy

Ingredienser

porsjoner

Gir ca.700 g ferdig syltetøy

  • 500 g bringebær
  • 200 g sukker
  • 2,5 ts syltepulver
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hjemmelaget bringebærsyltetøy blir vi aldri lei av! Det klassiske syltetøyet kan brukes til så mye, som pålegg på brødskiver, vafler eller pannekaker. Lag gjerne en stor porsjon som du kan fryse ned. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Gir ca.700 g ferdig syltetøy

  • 500 g bringebær
  • 200 g sukker
  • 2,5 ts syltepulver

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Sterile, lufttette glass med bringebærsyltetøy som er oppbevart kjølig og mørkt holder seg godt lenge, gjerne månedsvis. Åpnet glass er holdbart i 1-2 uker. Et alternativ for å forlenge holdbarheten er å fryse det ned i mindre porsjoner. 

Server bringebærsyltetøy på ferskt brød, vafler eller pannekaker!

Bringebærsyltetøy

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB14 18.07.2024 14:03:25