Ingredienser

  • 6 stk. egg
  • 1 ss soyasaus
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss sesamolje
  • 1 ss maisolje
  • 1 stk. finhakket rød chili uten frø
  • 1 ts finrevet frisk ingefær
  • 150 g aromasopp i skiver
  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 1 dl østerssaus (oyster sauce)
Del

Asiatisk soppomelett

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Omelett er hurtigmat som kan varieres på mange forskjellige måter. Her har vi hentet inspirasjon fra Asia, og laget et knallgod omelett med sopp, soyasaus og urter. Raskt, godt og mettende – midt i blinken i en travel hverdag.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 6 stk. egg
  • 1 ss soyasaus
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss sesamolje
  • 1 ss maisolje
  • 1 stk. finhakket rød chili uten frø
  • 1 ts finrevet frisk ingefær
  • 150 g aromasopp i skiver
  • 2 stk. vårløk
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 1 dl østerssaus (oyster sauce)

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 180 °C.
  2. Visp sammen egg, soyasaus og pepper, og sett til side.
  3. Varm en stekepanne og ha i sesamolje, maisolje, finhakket chili, revet ingefær og sopp i skiver. Fres i ca. 2 minutter, eller til soppen har begynt å bli gyllen.
  4. Hell de sammenvispede eggene i pannen og skyv massen inn mot midten etter hvert som den stivner, i ca. 1 minutt.
  5. Sett stekepannen inn i stekeovnen i 3 minutter, eller til den akkurat stivner.
  6. Dryss over hakket vårløk og koriander, og server med østerssaus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant