Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lam i dill

Lam i dill

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg benfritt grytekjøtt av lam
  • 6 dl vann
  • 1,5 ts salt
  • 3 stk. gulrot
  • 1 stk. persillerot
  • 1 stk. blomkål
  • 1 stk. purre

Saus:

  • saften av 1 stk. sitron
  • 1 ts sukker
  • ca. 2 ss frisk dill
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • ca. 4 ss hvetemel utrørt i litt vann
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lammekjøtt har sterke tradisjoner og er kulturelt utbredt over hele verden. Lam har en særegen smak og mange har dette kjøttet som sin favoritt. Dill smaker nydelig til lam.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg benfritt grytekjøtt av lam
  • 6 dl vann
  • 1,5 ts salt
  • 3 stk. gulrot
  • 1 stk. persillerot
  • 1 stk. blomkål
  • 1 stk. purre

Saus:

  • saften av 1 stk. sitron
  • 1 ts sukker
  • ca. 2 ss frisk dill
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • ca. 4 ss hvetemel utrørt i litt vann

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med nykokte poteter.

Istedet for benfritt grytekjøtt av lam kan du bruke benfritt kjøtt fra fårestek. Beregn lengre koketid for å få kjøttet mørt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 16.04.2024 08:34:21