Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Kringle er klassisk, norsk gjærbakst på sitt aller beste – myk, søt og fylt med kanel og sukker, kanskje også litt rosiner eller nøtter. Den passer like godt til søndagskaffen som på kakebordet, og er en sikker vinner hos både små og store.
Server lun kringle med varm kaffe, delt i skiver eller biter.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.