Salat med grillet klippfisk

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hva gjør du når det blir igjen rester etter den deilige grillmiddagen? Jo, da blir det en deilig salat neste dag! Vi hadde igjen et par fine stykker grillet klippfisk, men her er det rom for å bruke det du har. Vi lover - restene blir minst like gode dagen derpå!

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 200 g ferdig grillet klippfisk eller annen fisk
  • ca. 100 g cherrytomat
  • 1 pose ruccula
  • 0,5 potte frisk basilikum
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 1 stk. rødløk
  • 0,5 bunt bladpersille
  • 1 dl valnøttkjerner
  • 1 stk. grønn chili
  • 2 båter hvitløk
  • revet skall av 0,5 stk. sitron
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

bar