Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pinneis med blomster1

Ingredienser

  • ca. 30 g spiselige blomster
  • ca. 6 dl lemonade , hylleblomstsaft, eplejuice eller en annen god saft
Del

Pinneis med blomster

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Etter hvert som hagene blomstrer rundt om i landet er det mange fantastiske farger som titter frem. Mange blomster er spiselige, og kan fint brukes til å lage noen superlekre is!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • ca. 30 g spiselige blomster
  • ca. 6 dl lemonade , hylleblomstsaft, eplejuice eller en annen god saft

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Dersom blomsterbladene flyter opp, sett formene i fryseren, etter ca. 1 time kan du presse blomsterbladene ned i den halvfrosne isen med en liten teskje.

Stemor, syrinblomst, løvemunn, ringblomst, geitrams, roser, nellik og løvetann er bare noen blomster som er spiselige. Bruk gjerne blomster fra hagen, og om du kjøper blomstene se til at det ikke har blitt brukt sprøytemidler på dem.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 20.03.2023 11:21:44