Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
PYTT I PANNE MED SPEILEGG

Pytt i panne med speilegg

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g bacon
  • 400 g karbonade
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. purre
  • 1 stk. gulrot eller andre grønnsaksrester
  • 4 stk. kokt potet i terninger
  • 2 ss smør eller margarin
  • 4 stk. egg
  • 2 ss grovhakket frisk kruspersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Gi gårsdagens middagsrester et nytt liv. Skjær kjøtt, potet og grønnsaker i små biter og stek det raskt i en stekepanne. Vips, så har du en smakfull og populær middag på bordet. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 150 g bacon
  • 400 g karbonade
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. purre
  • 1 stk. gulrot eller andre grønnsaksrester
  • 4 stk. kokt potet i terninger
  • 2 ss smør eller margarin
  • 4 stk. egg
  • 2 ss grovhakket frisk kruspersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Pytt i panne er klassisk restemat og alle ingrediensene kan både byttes ut med andre og varieres i mengde. Mange vil ha både sennep og ketchup ved siden av. Syltede rødbeter eller agurker og tyttebærsyltetøy er også tradisjonelt tilbehør. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB11 14.06.2024 14:17:10