Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Kylling satay

Ingredienser

2  porsjoner
  • 3 stk. små kyllingfilet
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Sataysaus:

  • ca. 150 g peanøttsmør , romtemperert
  • 2 ss solsikkeolje
  • saften av 1 stk. lime
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss honning
  • 0,5 ts sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts malt koriander

Syltede grønnsaker:

  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl riseddik
  • 0,5 stk. agurk
  • 2 stk. sjalottløk
  • 1 stk. rød chili
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (18)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Et genialt triks når du skal lage kyllingspyd i en fei! Tre spydene gjennom alle kyllingfiletene, og skjær i mellom spydene. Vips - ferdige spyd klar for grillen! Pensle på en asiatisk sataysaus, og dette blir skikkelig snadder!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

2  porsjoner
  • 3 stk. små kyllingfilet
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Sataysaus:

  • ca. 150 g peanøttsmør , romtemperert
  • 2 ss solsikkeolje
  • saften av 1 stk. lime
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss honning
  • 0,5 ts sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts malt koriander

Syltede grønnsaker:

  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl riseddik
  • 0,5 stk. agurk
  • 2 stk. sjalottløk
  • 1 stk. rød chili

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne kylling satay med kokt ris, sesamfrø og hakket koriander.

Kylling satay

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB13 28.09.2023 17:37:10