Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Flintstek med grillede grønnsaker

Flintstek med grønnsaker og urtesmør

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. flintstek
  • 2 ss nøytral olje

Grønnsaker:

  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. aubergine
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 stk. paprika , gjerne i forskjellige farger
  • 8 stk. frisk sjampinjong
  • 250 g cherrytomat
  • 2 ss olivenolje

Urtesmør:

  • 100 g smør
  • 3 ss frisk timian
  • skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,25 ts grovmalt pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En "alt på grillen"-middag er perfekt i hverdagen! Flintstek med grillede grønnsaker, toppet med deilig urtesmør. Raskt, enkelt og godt!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. flintstek
  • 2 ss nøytral olje

Grønnsaker:

  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. aubergine
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 stk. paprika , gjerne i forskjellige farger
  • 8 stk. frisk sjampinjong
  • 250 g cherrytomat
  • 2 ss olivenolje

Urtesmør:

  • 100 g smør
  • 3 ss frisk timian
  • skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,25 ts grovmalt pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Når du griller på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Når grillingen skjer på indirekte varme ligger maten under lokk litt vekk fra varmekilden, i "den litt kaldere sonen".

Legg grønnsakene over på et serveringsfat og ha på urtesmøret mens grønnsakene fortsatt er varme, slik at smøret smelter. Pynt gjerne med friske urter eller spirer.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB12 26.05.2024 16:14:46