Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svineknoke med tysk potetsalat

Svineknoke med tysk potetsalat

Ingredienser

porsjoner

Tysk potetsalat:

  • 1 kg potet med skall.
  • 0,5 stk. purre
  • 350 g bacon
  • 1 dl eplecidereddik
  • 2 ss sukker
  • 1 ss dijonsennep
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 3 båter finhakket hvitløk
  • 4 ss hakket frisk persille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1613 kcal
Fett 89 g
Protein 163 g
Karbohydrater 36 g

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Når tyskerne drar i gang oktoberfesten er det «Schweinshaxe», tyske pølser, pretzels og øl som gjelder. Skal du ha din egen oktoberfest hjemme hos deg bør du prøve ut denne nydelige svineknoken med potetsalat. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Tysk potetsalat:

  • 1 kg potet med skall.
  • 0,5 stk. purre
  • 350 g bacon
  • 1 dl eplecidereddik
  • 2 ss sukker
  • 1 ss dijonsennep
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 3 båter finhakket hvitløk
  • 4 ss hakket frisk persille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1613 kcal
Fett 89 g
Protein 163 g
Karbohydrater 36 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Hvis du har et sous-vide vannbad kan du vakuumere knokene og trekke dem på 68 °C i 18 timer.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13980, server:MP-PRD-WEB12 13.05.2025 12:58:15