Jordbær i pita

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

I den norske jordbærsesongen kan vi fråtse skikkelig og spise de deilige smaksbombene til frokost, lunsj og middag! Pitabrød proppfulle av jordbær, mynte, litt honning og limesukker er en skikkelig hyllest til sommeren.

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. pitabrød
  • 400 g jordbær
  • 4 kvister frisk mynte
  • 2 ss honning , flytende type

Slik gjør du

  1. Stek pitabrød etter anvisning på pakken. Avkjøl.
  2. Rens jordbær og del dem om de er store. Grovhakk mynte, og bland med bærene.
  3. Fordel jordbærene på de to pitabrødene og hell over litt flytende honning. Strø limesukker over til slutt.
Når jordbærsesongen er på hell kommer de norske bringebærene, og de er minst like gode servert på denne måten.