Snitter med skinkestek

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Snitter er den folkekjære norske brødskiva kledd til fest. Det er egentlig små kunstverk og heter på fransk Canapé à la norvégienne. Snitter serverer man gjerne til sammenkomster som bryllup, konfirmasjon, dåp, mottagelse etter begravelse eller andre passende anledninger.

Ingredienser

  • 1 skive brød
  • 1 ts smør
  • 2 stk salatblad
  • 4 skiver skinkestek
  • 1 ss surkål
  • 2 ts finhakket rødløk
  • 1 stk svisker

Slik gjør du

  1. Ha smør på brødskiven. Del skiven i to på tvers. 
  2. Vask salatblader og legg dem på brødskiven.
  3. Legg et par tynne skiver skinkestek på hver av de halve skivene.
  4. Pynt med surkål, finhakket rødløk, svisker og friske urter.
Legg snittene pent på en fat og de pynter opp bordet for deg. Husk å beregne minst 5 snitter per porsjon.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.