Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Snitter med skinkestek

Snitter med skinkestek

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive brød
  • 1 ts smør
  • 2 blader crispisalat eller annen salat
  • 4 skiver skinkestek
  • 1 ss surkål
  • 2 ts finhakket rødløk
  • 1 stk. svisker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Snitter er den folkekjære norske brødskiva kledd til fest. Det er egentlig små kunstverk og heter på fransk Canapé à la norvégienne. Snitter serverer man gjerne til sammenkomster som bryllup, konfirmasjon, dåp, mottagelse etter begravelse eller andre passende anledninger.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive brød
  • 1 ts smør
  • 2 blader crispisalat eller annen salat
  • 4 skiver skinkestek
  • 1 ss surkål
  • 2 ts finhakket rødløk
  • 1 stk. svisker

Slik gjør du

  1. Ha smør på brødskiven. Del skiven i to på tvers. 
  2. Vask salatblader og legg dem på brødskiven.
  3. Legg et par tynne skiver skinkestek på hver av de halve skivene.
  4. Pynt med surkål, finhakket rødløk, svisker og friske urter.
Legg snittene pent på en fat og de pynter opp bordet for deg. Husk å beregne minst 5 snitter per porsjon.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 20.05.2024 07:19:24