Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Snitter med egg og tomat

Snitter med egg og tomat

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive loff
  • 1 ts smør
  • 2 blader crispisalat eller annen salat
  • 1 stk. tomat
  • 1 stk. kokt egg , eventuelt 2 om du ønsker godt med egg på skivene
  • 2 ts majones
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Det er vanlig å beregne 5 snitter per person. Hvilke snitter du velger å lage er opp til deg, men det er vanlig å inkludere både kjøtt, fisk, egg og ost. Snitter med egg og tomat passer også for de som spiser vegetar.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive loff
  • 1 ts smør
  • 2 blader crispisalat eller annen salat
  • 1 stk. tomat
  • 1 stk. kokt egg , eventuelt 2 om du ønsker godt med egg på skivene
  • 2 ts majones

Slik gjør du

  1. Ha smør på loffskiven. Del skiven i to på tvers. 
  2. Vask salatblader og legg dem på brødskiven.
  3. Skjær tomaten i to, deretter i tynne skiver. Bruk en eggedeler og del egget i skiver.
  4. Legg kokt egg og tomatskiver pent på brødskivene og sprøyt majones mellom egg og tomat.
  5. Pynt snittene med ertespirer eller friske urter.

Legg snittene pent på et fat og de pynter opp bordet for deg. Husk å beregne minst 5 snitter per porsjon.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB14 18.06.2024 21:30:32