Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Snitter med reker

Ingredienser

  • 1 skive loff
  • 1 ts smør
  • 2 stk. salatblad
  • ca. 12 stk. reker (ca.40 g) - juster mengden etter hvor raus du vil være (8-16 reker per skive er fint).
  • 2 ts majones
  • 2 skiver tynne sitron
  • 2 ts rød lodderogn
  • 1 ts friske urter eller spirer til pynt
Del

Snitter med reker

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rekesnitter med majones og sitron er selvskreven på et stort fat med snitter - de pent pyntede brødskivene passer å servere både i dåp, konfirmasjon eller begravelse. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 skive loff
  • 1 ts smør
  • 2 stk. salatblad
  • ca. 12 stk. reker (ca.40 g) - juster mengden etter hvor raus du vil være (8-16 reker per skive er fint).
  • 2 ts majones
  • 2 skiver tynne sitron
  • 2 ts rød lodderogn
  • 1 ts friske urter eller spirer til pynt

Slik gjør du

  1. Ha smør på loffskiven. Del skiven i to på tvers. 
  2. Vask salatblader og legg dem på brødskiven.
  3. Legg rekene pent på og sprøyt majones i en rosett på toppen.
  4. Lag en sitronvifte ved å skjære et snitt i sitronskiva og vri den som en vifte over majonesen.

Pynt med rød lodderogn og friske urter.

Legg snittene pent på et fat og de pynter opp bordet for deg. Husk å beregne minst 5 snitter per porsjon.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB15 26.03.2023 20:37:46