Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Snitter med reker

Snitter med reker

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive loff
  • 1 ts smør
  • 2 blader crispisalat eller annen salat
  • ca. 12 stk. reker (ca.40 g) - juster mengden etter hvor raus du vil være (8-16 reker per skive er fint).
  • 2 ts majones
  • 2 skiver tynne sitron
  • 2 ts rød lodderogn
  • 1 ts friske urter eller spirer til pynt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rekesnitter med majones og sitron er selvskreven på et stort fat med snitter - de pent pyntede brødskivene passer å servere både i dåp, konfirmasjon eller begravelse. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive loff
  • 1 ts smør
  • 2 blader crispisalat eller annen salat
  • ca. 12 stk. reker (ca.40 g) - juster mengden etter hvor raus du vil være (8-16 reker per skive er fint).
  • 2 ts majones
  • 2 skiver tynne sitron
  • 2 ts rød lodderogn
  • 1 ts friske urter eller spirer til pynt

Slik gjør du

  1. Ha smør på loffskiven. Del skiven i to på tvers. 
  2. Vask salatblader og legg dem på brødskiven.
  3. Legg rekene pent på og sprøyt majones i en rosett på toppen.
  4. Lag en sitronvifte ved å skjære et snitt i sitronskiva og vri den som en vifte over majonesen.

Pynt med rød lodderogn og friske urter.

Legg snittene pent på et fat og de pynter opp bordet for deg. Husk å beregne minst 5 snitter per porsjon.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 26.04.2024 22:46:58