Snitter med laks og eggerøre

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Snitter med røkelaks og eggerøre er alltid populært å ha med blant de fem utvalgte når man velger snitter til et selskap. Disse flotte snittene klarer du å lage selv.

Ingredienser

  • 1 skive loff
  • 1 ts smør
  • 2 stk. salatblad
  • 35 g eggerøre
  • 4 skiver røkelaks

Slik gjør du

  1. Ha smør på loffskiven. Del skiven i to på tvers. 
  2. Vask salatblader og legg dem på brødskiven.
  3. Legg på et godt stykke eggerøre på hver av brødskivene. Skal du lage snitter til mange, så kan du beregne å lage eggerøre av ca. 1/2 egg per snitte.
  4. Vri litt på skivene med røkelaks og anrett dem fint, delvis over eggerøren.
  5. Pynt med gressløk eller dill.
Snitter

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.