Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Snitter med laks og eggerøre

Snitter med laks og eggerøre

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive loff
  • 1 ts smør
  • 2 blader crispisalat eller annen salat
  • 35 g eggerøre
  • 4 skiver røkelaks
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 234 kcal
Fett 15 g
Protein 16 g
Karbohydrater 10 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Snitter med røkelaks og eggerøre er alltid populært å ha med blant de fem utvalgte når man velger snitter til et selskap. Disse flotte snittene klarer du å lage selv.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive loff
  • 1 ts smør
  • 2 blader crispisalat eller annen salat
  • 35 g eggerøre
  • 4 skiver røkelaks
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 234 kcal
Fett 15 g
Protein 16 g
Karbohydrater 10 g

Slik gjør du

  1. Ha smør på loffskiven. Del skiven i to på tvers. 
  2. Vask salatblader og legg dem på brødskiven.
  3. Legg på et godt stykke eggerøre på hver av brødskivene. Skal du lage snitter til mange, så kan du beregne å lage eggerøre av ca. 1/2 egg per snitte.
  4. Vri litt på skivene med røkelaks og anrett dem fint, delvis over eggerøren.
  5. Pynt med gressløk eller dill.
Snitter

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12320, server:MP-PRD-WEB14 06.12.2024 08:05:22