Smørstekte mandelpoteter med urter

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

En delikat og smakfull måte å servere poteter på. Nydelig til alle slags kjøtt- og fiskeretter. 

Ingredienser

  • 1 kg mandelpotet (ca 10 stk)
  • 2 ss smør eller margarin
  • dl vann
  • 2 ss hakkede friske urter (f.eks persille, dill, timian, rosmarin)
Vis næringsinnhold
Energi
187kcal
Fett
6.3g
Protein
2.9g
Karbohydrater
29.3g
Jern
1.1mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Skrell potetene. Ha smør/margarin og vann i en panne  Ha i potetene og la det hele surre i 15-20 minutter, til potetene er møre og begynner å få farge, og vannet har fordampet. Dryss over de hakkede urtene mot slutten av koketiden.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.