Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grønnkål med hasselnøtter

Smørdampet grønnkål med hasselnøtter

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 kg grønnkål , vasket og renset
  • 3 ss smør
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller vann
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 dl grovhakket hasselnøtter
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grønnkål tåler atskillig røffere behandling enn for eksempel spinat, og smaker knallgodt til alle typer stekt kjøtt og fisk.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 kg grønnkål , vasket og renset
  • 3 ss smør
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 dl grønnsakbuljong (utblandet) eller vann
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 dl grovhakket hasselnøtter

Slik gjør du

  1. Varm smø i en stekepanne og fres hvitløk raskt uten at den tar farge. Tilsett grønnkål og buljong/vann. Sett på lokk og kok i 4-5 minutter.
  2. Fjern lokket og kok videre til væsken har fordampet. Fres til grønnkålen er myk og blank. Smak til med eddik, salt og pepper og dryss over grovhakkede hasselnøtter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB12 17.06.2024 15:22:31