Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svinekam med appelsin og brokkolini

Svinekam med appelsin og brokkolini

Ingredienser

4  porsjoner
  • ca. 1,5 kg røkt svinekam
  • 1 ts kvernet pepper
  • 2 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. appelsin
  • 6 båter hvitløk
  • 4 stk. stjerneanis
  • 4 kvister frisk timian
  • 0,5 l kokende vann

Potetmos:

  • 600 g mandelpotet
  • 2 dl melk
  • 2 ss smør

Til servering:

  • 400 g brokkoli
  • 2 ss smør
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Røkt svinekam, bakt i form med appelsin, løk og stjerneanis. Enkel gjestemat som er topp å servere til familien på hytta til gode venner. Server med en god potetmos og brokkolini.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • ca. 1,5 kg røkt svinekam
  • 1 ts kvernet pepper
  • 2 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. appelsin
  • 6 båter hvitløk
  • 4 stk. stjerneanis
  • 4 kvister frisk timian
  • 0,5 l kokende vann

Potetmos:

  • 600 g mandelpotet
  • 2 dl melk
  • 2 ss smør

Til servering:

  • 400 g brokkoli
  • 2 ss smør

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server svinekammen med potetmos, brokkolini og grønnsakene i formen. En skvis fra appelsinene i formen gjør seg som en enkel «saus». Hvis du ønsker å lage en ekstra god saus ved siden av kan vi anbefale vår appelsin – og honningsaus eller sennepssaus.

Svinekam med appelsin og brokkolini

God middag!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB11 09.05.2024 12:06:48