Rosenkål med blå druer

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Rosenkål med blå druer smaker overraskende godt og passer spesielt godt sammen med kalkun, for eksempel til Thanksgiving.

Ingredienser

  • 650 g rosenkål
  • 250 g blå druer
  • 2 ss smør
  • 1 ss sitronsaft
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skjær av stilkfestet på rosenkål og plukk vekk de ytterste bladene. Skyll i kaldt vann. Skyll druer og plukk dem av stilken.
  2. Varm en vid stekepanne eller sauteringspanne og tilsett smør og rosenkål. Fres rosenkålen på middels varme i 4-5 minutter, til den begynner å bli myk, men fortsatt har tyggemotstand. Tilsett druer og fres med til de er gjennomvarme, ca. 1 minutt. Smak til med salt og pepper og rør inn sitronsaft rett før servering. 
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.