Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Steik à la fiji

Ingredienser

  • 2 ss olivenolje
  • 2 kg oksestek
  • 1 ss løkpulver
  • 1 ss hvitløkspulver
  • 1 ss tørket oregano
  • 2 ss salt
  • 1 ss pepper
  • 5 stk. løk
  • 1 boks hermetiske tomater
Del

Oksestek á la Fiji

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fiji, et drømmeland for mange sol og strandsultne nordmenn. Med denne oppskriften får vi ikke smaragdgrønt vann eller hvite sandstrender, men vi kan kanskje nøye oss med smaken av paradis?

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 2 ss olivenolje
  • 2 kg oksestek
  • 1 ss løkpulver
  • 1 ss hvitløkspulver
  • 1 ss tørket oregano
  • 2 ss salt
  • 1 ss pepper
  • 5 stk. løk
  • 1 boks hermetiske tomater

Slik gjør du

  1. Ha olje i en kjele, eller gjerne en jerngryte, på middels varme. Brun steken på alle sider i ca. ti minutter.
  2. Ha krydderet over steken.
  3. Hakk løk i terninger, og tilsett løken sammen med tomatene i gryta. Sett ned temperaturen, og sett på lokk. La steken stå i ca. 2,5 time. Denne steken skal være gjennomstekt.

Server steken i skiver, gjerne sammen med ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 26.01.2023 23:24:29