Ingredienser

  • 2 ss olivenolje
  • 2 kg oksestek
  • 1 ss løkpulver
  • 1 ss hvitløkspulver
  • 1 ss tørket oregano
  • 2 ss salt
  • 1 ss pepper
  • 5 stk. løk
  • 1 boks hermetiske tomater
Del

Oksestek á la Fiji

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fiji, et drømmeland for mange sol og strandsultne nordmenn. Med denne oppskriften får vi ikke smaragdgrønt vann eller hvite sandstrender, men vi kan kanskje nøye oss med smaken av paradis?

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 2 ss olivenolje
  • 2 kg oksestek
  • 1 ss løkpulver
  • 1 ss hvitløkspulver
  • 1 ss tørket oregano
  • 2 ss salt
  • 1 ss pepper
  • 5 stk. løk
  • 1 boks hermetiske tomater

Slik gjør du

  1. Ha olje i en kjele, eller gjerne en jerngryte, på middels varme. Brun steken på alle sider i ca. ti minutter.
  2. Ha krydderet over steken.
  3. Hakk løk i terninger, og tilsett løken sammen med tomatene i gryta. Sett ned temperaturen, og sett på lokk. La steken stå i ca. 2,5 time. Denne steken skal være gjennomstekt.

Server steken i skiver, gjerne sammen med ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant