Ingredienser

  • 1 flaske musserende vin
  • Saften av 2 stk. appelsin
Del

Mimosa

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Friskpresset appelsinjuice og musserende vin - stort enklere kan det ikke bli! Kombinasjonen har blitt servert i Spania i uminnelige tider, men fikk antakelig navnet sitt på Hôtel Ritz i Paris i 1925. Mimosa passer ypperlig som en frisk og sommerlig aperitiff.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 flaske musserende vin
  • Saften av 2 stk. appelsin

Slik gjør du

  1. Del appelsinene i og press ut juicen. sil saften for å bli kvitt kjerner og det meste avfruktkjøttet.
  2. Fordel appelsinjuice i glassene. Topp med musserende vin.
For en alkoholfrivariant kan du bruke en alkoholfri musserende vin.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant