Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mimosa

Ingredienser

  • 1 flaske musserende vin
  • Saften av 2 stk. appelsin
Del

Mimosa

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Friskpresset appelsinjuice og musserende vin - stort enklere kan det ikke bli! Kombinasjonen har blitt servert i Spania i uminnelige tider, men fikk antakelig navnet sitt på Hôtel Ritz i Paris i 1925. Mimosa passer ypperlig som en frisk og sommerlig aperitiff.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 flaske musserende vin
  • Saften av 2 stk. appelsin

Slik gjør du

  1. Del appelsinene i og press ut juicen. sil saften for å bli kvitt kjerner og det meste avfruktkjøttet.
  2. Fordel appelsinjuice i glassene. Topp med musserende vin.
For en alkoholfrivariant kan du bruke en alkoholfri musserende vin.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 24.03.2023 10:17:42