Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mimosa

Mimosa

Ingredienser

porsjoner
  • 1 flaske musserende vin
  • Saften av 2 stk. appelsin
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Friskpresset appelsinjuice og musserende vin - stort enklere kan det ikke bli! Kombinasjonen har blitt servert i Spania i uminnelige tider, men fikk antakelig navnet sitt på Hôtel Ritz i Paris i 1925. Mimosa passer ypperlig som en frisk og sommerlig aperitiff.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 flaske musserende vin
  • Saften av 2 stk. appelsin

Slik gjør du

  1. Del appelsinene i og press ut juicen. sil saften for å bli kvitt kjerner og det meste avfruktkjøttet.
  2. Fordel appelsinjuice i glassene. Topp med musserende vin.
For en alkoholfrivariant kan du bruke en alkoholfri musserende vin.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Deilig sommerdrikke

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB11 23.09.2023 06:07:48