Bellini

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Bellini er en cocktail av hvite fersken og prosecco, skapt på Harry's Bar i Venezia. Vår versjon er litt enklere, med vanlige fersken, men allikevel nydelig frisk!

Ingredienser

  • 5 stk. fersken
  • 1 flaske musserende vin , helst en prosecco
  • 2 ss sukker
  • Saften av 0,25 stk. sitron

Slik gjør du

  1. Skåld fersker. Dra av skallet. Fjern steinene og kjør ferskenene i en blender med litt sukker og litt sitronsaft. Mengden sukker og sitronsaft er avhengig av hvor søte eller sure ferskenene er.
  2. Fyll champagneglass 1/3 med ferskenpuré. Fyll forsiktig på prosecco til fullt glass. Proseccoen gir mye skum og bobler fort over.

 

Hvis du ikke får tak i ferskener så kan du kjøpe ferdig ferskenpuré eller ferskejuice.
For en alkoholfri variant kan du bruke en alkoholfri musserende vin.

 

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.