Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bellini

Bellini

Ingredienser

porsjoner
  • 5 stk. fersken
  • 1 flaske musserende vin , helst en prosecco
  • 2 ss sukker
  • Saften av 0,25 stk. sitron
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bellini er en cocktail av hvite fersken og prosecco, skapt på Harry's Bar i Venezia. Vår versjon er litt enklere, med vanlige fersken, men allikevel nydelig frisk!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 5 stk. fersken
  • 1 flaske musserende vin , helst en prosecco
  • 2 ss sukker
  • Saften av 0,25 stk. sitron

Slik gjør du

  1. Skåld fersker. Dra av skallet. Fjern steinene og kjør ferskenene i en blender med litt sukker og litt sitronsaft. Mengden sukker og sitronsaft er avhengig av hvor søte eller sure ferskenene er.
  2. Fyll champagneglass 1/3 med ferskenpuré. Fyll forsiktig på prosecco til fullt glass. Proseccoen gir mye skum og bobler fort over.

 

Hvis du ikke får tak i ferskener så kan du kjøpe ferdig ferskenpuré eller ferskejuice.
For en alkoholfri variant kan du bruke en alkoholfri musserende vin.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB13 21.09.2023 17:10:01