Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bellini

Bellini

Ingredienser

porsjoner
  • 5 stk. fersken
  • 2 ss sukker
  • Saften av 0,25 stk. sitron
  • 1 flaske musserende vin , helst en prosecco
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bellini er en cocktail av hvite fersken og prosecco, skapt på Harry's Bar i Venezia. Vår versjon er litt enklere, med vanlige fersken, men allikevel nydelig frisk!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 5 stk. fersken
  • 2 ss sukker
  • Saften av 0,25 stk. sitron
  • 1 flaske musserende vin , helst en prosecco

Slik gjør du

trinn du kan merke av

 

Hvis du ikke får tak i ferskener så kan du kjøpe ferdig ferskenpuré eller ferskejuice.
For en alkoholfri variant kan du bruke en alkoholfri musserende vin.

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB12 18.06.2024 04:12:47