Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kyllingsommerfugl-med-marmeladeglace-1345-23

Kyllingsommerfugl med marmeladeglaze

Ingredienser

6  porsjoner
  • 1 stk. flatbird (ca 1.5 kg)
  • 1 stk. appelsin
  • 2 dl kyllingkraft

Marmeladeglaze:

  • 2 dl soyasaus
  • 2 dl appelsinmarmelade
  • 3 ss olivenolje
  • 3 båter hvitløk , finhakket
  • 15 g frisk ingefær , finhakket
  • 1 stk. rød chili , finhakket
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En kyllingsommerfugl kan ikke fly, men løfter kyllingsmaken til nye høyder! Å brette ut kyllingen før den stekes gjør den lett å håndtere, samt at steketiden blir noe kortere.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

6  porsjoner
  • 1 stk. flatbird (ca 1.5 kg)
  • 1 stk. appelsin
  • 2 dl kyllingkraft

Marmeladeglaze:

  • 2 dl soyasaus
  • 2 dl appelsinmarmelade
  • 3 ss olivenolje
  • 3 båter hvitløk , finhakket
  • 15 g frisk ingefær , finhakket
  • 1 stk. rød chili , finhakket

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode:

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 20.05.2024 08:40:25