Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kandiserte roseblad

Kandiserte roseblad

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 30 stk. roseblader eller andre spiselige blomster
  • 1 stk. eggehvite
  • 6 ss fint sukker
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Nydelige kandiserte roseblader, perfekt å bruke som spiselig kakepynt til festkaka, cupcakes eller muffins! Her har vi kandisert blader fra nyperoser, men du kan bruke teknikken til å kandisere andre spiselige blomster.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 30 stk. roseblader eller andre spiselige blomster
  • 1 stk. eggehvite
  • 6 ss fint sukker

Slik gjør du

Oppbevar de i en tett boks, etter at de har tørket helt. 

Kandiserte roseblad

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB11 27.07.2024 06:44:59