Hvit marsipankake med pasjonsfrukt

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne lekre hasselnøttkaken er fylt med deilig, frisk pasjonsfruktfromasj og dekket med hvit marsipan. De pastellfargede blomstene til pynt lager du enkelt selv. 

Ingredienser

16  porsjoner

Hasselnøttbunn:

  • 4 stk. egg
  • 180 g sukker
  • 250 g hasselnøtter , malte
  • 4 ss hvetemel , siktet
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker

Pasjonsfruktfromasj:

  • 7 stk. gelatinplater
  • saft av 4 stk. pasjonsfrukt
  • 3 stk. egg
  • 1 dl sukker
  • 3 dl kremfløte

Til pynt av kaken:

  • 2 dl kremfløte
  • 500 g hvit marsipan

Slik gjør du

bar