Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet østers med akevittsmør

Grillet østers med akevittsmør

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. østers

Akevittsmør:

  • 2 stk. vårløk
  • 1 båt hvitløk
  • 4 ss smør
  • 2 ss akevitt
  • 1 ss honning
  • 0,25 ts kajennepepper
  • 1 ss griljermel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Langs kysten vår er stillehavsøstersen i ferd med å bli et problem, og kampen for å utrydde den er i gang. Kommer du over østersen i rene farvann med god gjennomstrømming av vann, så sank dem og legg dem på grillen! Da er du med på å gjøre en innsats for miljøet samtidig som du får et realt luksusmåltid!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. østers

Akevittsmør:

  • 2 stk. vårløk
  • 1 båt hvitløk
  • 4 ss smør
  • 2 ss akevitt
  • 1 ss honning
  • 0,25 ts kajennepepper
  • 1 ss griljermel

Slik gjør du

Ta ut smøret fra kjøleskapet i god tid, slik at det er romtemperert.

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 15.07.2024 03:55:21