Ingredienser

  • 800 g potet (velg kokefaste potet)
  • 3 ss olivenolje
  • 0,25 ts chilipulver
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 2 ts grovmalt pepper
  • 0,5 ts kvernet salt
Del

Chilipoteter

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Råstekte poteter med et raust følge av chili og paprikaer herlig følge til grillmaten eller på tapasbordet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 800 g potet (velg kokefaste potet)
  • 3 ss olivenolje
  • 0,25 ts chilipulver
  • 0,5 ts paprikapulver
  • 2 ts grovmalt pepper
  • 0,5 ts kvernet salt

Slik gjør du

  1. Vask potetene (og skrell) poteter og skjær dem i 1 ½ -2 cm tykke skiver. Tørk dem godt med et kjøkkenhåndkle.
  2. Bland olje, chiliflakes, paprikapulver og pepper.
  3. Varm en stekepanne med oljen og stek potetskivene i ca 5-6 minutter på hver side, til de er gyllenbrune. Sjekk med en spiss kniv om potetskivene er helt møre. La dem renne av seg på litt kjøkkenpapir.
Potetene kan også tilberedes på grillen. Pakk dem i aluminiumsfolie og plasser dem på grillristen i ca 15-20 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant