Chilipoteter

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Råstekte poteter med et raust følge av chili og paprikaer herlig følge til grillmaten eller på tapasbordet.

Ingredienser

  • 800 g potet (velg kokefaste potet)
  • 3 ss olivenolje
  • 14 ts chilipulver
  • 12 ts paprikapulver
  • 2 ts grovmalt pepper
  • 12 ts kvernet salt

Slik gjør du

  1. Vask potetene (og skrell) poteter og skjær dem i 1 ½ -2 cm tykke skiver. Tørk dem godt med et kjøkkenhåndkle.
  2. Bland olje, chiliflakes, paprikapulver og pepper.
  3. Varm en stekepanne med oljen og stek potetskivene i ca 5-6 minutter på hver side, til de er gyllenbrune. Sjekk med en spiss kniv om potetskivene er helt møre. La dem renne av seg på litt kjøkkenpapir.
Potetene kan også tilberedes på grillen. Pakk dem i aluminiumsfolie og plasser dem på grillristen i ca 15-20 minutter.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.