Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bløte daimruter

Bløte daimruter

Ingredienser

  • 500 g smør
  • 250 g kokesjokolade
  • 8 stk. egg
  • 7 dl sukker
  • 5,5 dl hvetemel
  • 1 ts salt
  • 2 stk. hakket daim-sjokolade
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Bløte daimruter kan sammenliknes med brownies, men blir ekstra gode på grunn av daimsjokoladen som vendes inn i kakerøren. Perfekt følge til kaffen.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 500 g smør
  • 250 g kokesjokolade
  • 8 stk. egg
  • 7 dl sukker
  • 5,5 dl hvetemel
  • 1 ts salt
  • 2 stk. hakket daim-sjokolade

Slik gjør du

  1. Smelt smør og kokesjokolade.
  2. Visp sammen egg og sukker og rør inn resten av ingrediensene.
  3. Hell røren i en bakepapirkledd form, ca. 25x35 cm eller liten langpanne. Stek på nederste rille ved 180 °C i ca. 40 minutter. Avkjøl på rist.
  4. Dryss et florlett lag med melis over kaken og del i ruter før servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB13 17.04.2024 04:48:04