Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bakt rødløk med hvitløk og honning

Bakt rødløk med hvitløk og honning

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. rødløk
  • 3 ss nøytral olje til steking
  • 3 ss honning
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 1 ss hvitvinseddik eller sitronsaft

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Når rødløk bakes i ovnen, utvikler den en herlig sødme og en myk konsistens. Denne bakte rødløken med honning og hvitløk passer perfekt som tilbehør til stekt eller grillet kjøtt, hvit fisk, eller som en egen rett på tapasbordet eller i en sharing-meny.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. rødløk
  • 3 ss nøytral olje til steking
  • 3 ss honning
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss finhakket frisk timian
  • 1 ss hvitvinseddik eller sitronsaft

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bakt rødløk med hvitløk og honning

Trenger du et serveringsforlsag? Denne retten passer perfekt inn på vår sharing-meny med T-bone steak

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12723, server:MP-PRD-WEB15 24.01.2025 11:23:42