Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Vegetarisk blomkålpizza

Vegetarisk blomkålpizza

Ingredienser

porsjoner

Blomkålbunn:

  • 1 stk. blomkål
  • 3 ss potetmel
  • 2 dl parmesan
  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. egg

Saus:

  • 1 boks crème fraîche lett, 18 %
  • 2 dl parmesan
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 ts salt (ev. trøffelsalt)
  • 0,5 ts pepper

Topping:

  • 1 stk. grønn squash
  • 3 stk. potet
  • 1 stk. mozzarella
  • 2 ss pinjekjerner
  • 1 ss trøffelolje
  • 1 bunt frisk timian
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne pizzaen holdes klassisk ved bruk av en hvit pizzasaus og potet som topping. Vi har valgt å gjøre denne enda litt mer spennende ved å tilsette squash, pinjekjerner, trøffelolje og timian!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Blomkålbunn:

  • 1 stk. blomkål
  • 3 ss potetmel
  • 2 dl parmesan
  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. egg

Saus:

  • 1 boks crème fraîche lett, 18 %
  • 2 dl parmesan
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 ts salt (ev. trøffelsalt)
  • 0,5 ts pepper

Topping:

  • 1 stk. grønn squash
  • 3 stk. potet
  • 1 stk. mozzarella
  • 2 ss pinjekjerner
  • 1 ss trøffelolje
  • 1 bunt frisk timian

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server nystekt blomkålpizza med ristede pinjekjerner, trøffelolje og frisk timian.  

Hvis du ikke er vegetarianer kan du med fordel kjøpe en god, tynn spekeskinke og ha oppå pizzaen rett før den skal serveres! Molto bene!

Vegetarisk blomkålpizza

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 20.04.2024 03:54:56