Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pasta med jordskokk og sitron

Pasta med jordskokk og sitron

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g jordskokk
  • 1,5 dl hvitvin
  • 3 båter hvitløk
  • 2 stk. sjalottløk
  • 3 ss olivenolje
  • 0,25 ts chiliflakes
  • 3 dl kremfløte eller havrefløte
  • 500 g spagetti
  • 2 ss ristede og hakkede hasselnøtter
  • 50 g revet vellagret ost
  • finrevet skall av 1 stk. sitron
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Jordskokk har en mild og deilig nøttesmak, og sammen med sitron, chili og hvitløk gir den deilig smak til denne enkle pastaretten. Det er ikke nødvendig å skrelle jordskokken, bare vask den godt før den tilberedes. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g jordskokk
  • 1,5 dl hvitvin
  • 3 båter hvitløk
  • 2 stk. sjalottløk
  • 3 ss olivenolje
  • 0,25 ts chiliflakes
  • 3 dl kremfløte eller havrefløte
  • 500 g spagetti
  • 2 ss ristede og hakkede hasselnøtter
  • 50 g revet vellagret ost
  • finrevet skall av 1 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ønsker du å gjøre retten vegansk, kan du bruke havrefløte og et plantebasert for ost. Dryss gjerne over en skje næringsgjær for parmesan-lignende smak.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB15 30.05.2024 05:18:57