Lefsepizza med kjøttboller, fennikel og eple
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Små porsjonspizza med tynn myk bunn, toppet med en frisk fennikelsalat og panerte kjøttboller. Pizzaen kan rulles sammen og spises som en kebab.
Ingredienser
porsjoner
Kjøttboller:
-
1 pk kjøttdeig -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
2 skiver tørt brød -
2 ss grovhakket bladpersille -
2 båter revet hvitløk -
revet skall av
0,5 stk. sitron -
50 g romtemperert smør
Deig:
-
1 ts sukker -
2 ts tørrgjær -
3 dl lunkent vann -
550 g hvetemel -
1 ts salt
Fennikelsalat:
-
1 stk. fennikel -
2 stk. finhakket rød chili -
2 stk. eple i små terninger -
saft av
1 stk. sitron
Topping:
-
125 g kremost naturell -
4 stilker bladpersille