Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Höst lam på fjell

Frokostseminar: Samfunnsøkonomiske konsekvenser av Klimakur 2030

Hva er de samfunnsøkonomiske konsekvensene av en overgang fra rødt kjøtt til plantebasert kost og fisk, som foreslått i Klimakur 2030?  

En ny rapport fra Oslo Economics viser at tiltakskostnaden ved kostholdstiltaket i Klimakur 2030 er høyere enn beregnet. Hvordan skal samfunnsøkonomiske konsekvenser beregnes, og er konsekvensene av kostholdstiltaket i Klimakur tilstrekkelig belyst? Velkommen til det andre frokostseminaret i serien Animalia og MatPrat forklarer 16. juni kl.09.00 - 10.00.

Se streamen her:

Vi starter med seminaret med presentasjon av rapporten ved samfunnsøkonom Ragnhild Haugli Bråten fra Oslo Economics. Deretter vil det være en samtale om funnene med blant annet Klaus Mittenzwei fra NIBIO og Kjartan Sælensminde fra Helsedirektoratet. Det vil også være mulighet til å sende inn spørsmål. Send det inn til post@matprat.no  

Trykk her for å melde deg på frokostseminaret og for å få tilsendt rapporten.

Vi ses til frokostseminar. 

Animalia og MatPrat forklarer er en digital seminarserie hvor vi forsøker å belyse aktuelle problemstillinger knyttet til husdyrproduksjon i Norge. 

Sist oppdatert: tirsdag 9. juni 2020

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 20.04.2024 15:56:01