Brødsmulesti
Grove skiver er utgangspunktet for mye godt. Ost og skinke er en klassiker, men noen ganger vil vi ha noe mer spennende. Hvit fisk, sild, spekemat, lam eller svinestek gjør seg godt mellom to skiver, og kan bli nye middagssandwicher med masse smak!
VI trenger alle ny middagsinspirasjon noen ganger, og da må vi ikke glemme den gode, gamle middagsbrødskiva. Ofte satt sammen med kjøtt, ost og grønnsaker. Basis for alle er godt og grovt brød, men vi har eksperimentert med nye pålegg og sammensetninger, som vi håper du lar deg inspirere av.
I tillegg til å bidra med gode næringsstoffer og fiber, er grove kornprodukter noe av det mest bærekraftige vi kan spise her til lands. Ikke trenger det å koste skjorta heller. Så lag brødmat til middag med god samvittighet.
Rester av svinestek? Lag en middagsblings med surkål, grovt brød, fersk spinat og purre.
Kylling i brødlomme sammen med salatblader og tzatziki er et godt alternativ til kebab i pita.
Sildesmørbrød med grovbrød, kokt egg, sild og poteter, eple, ruccolasalat og persille er både en fryd for øye og gane
Fiskekake-sandwich er fylt med fiskekaker, grovbrød, tomatpesto, remulade, gulrot og salat.
En spicy toast med chorizo, jalapenos, smøreost, ruccola og paprika på grovt brød.
Dobbeltdekker med brie, trønderfår, grovbrød, salat og agurk holder deg mett lenge.
Seisandwich er en solid blings av grovbrød med pannestekt seifilet, remulade, spinatblader, tomat og rødløk.
Denne er for deg som elsker bacalao. Sandwichen lages på godt grovbrød, klippfisk, crème fraîche, ruccula, paprika og spekeskinke.
En mektig god sandwich lammekjøtt fra gårsdagens middag er enkelt og mettende.
En sandwich med pølse, grovbrød, pesto, løk og potetskiver er både raskt og mettende og en fin avveksling til pølsebrød, lomper og potetmos.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.