Middagstips

Trenger du tips til middag? Her er våre beste middagstips.

Kjøttboller i fløtesaus

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Dette er kjøttboller som de gjør det i Sverige, med fløtesaus med honning, sennep, sitron og persille. Servert med potetmos og en bolle salat blir dette en kjempegod og snarlaget hverdagsrett som både barn og voksne vil like.

Kyllingfilet med eple og bacon

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Kyllingfilet er en middagsfavoritt for mange. Her har vi gitt den selskap av syrlig eple, sennep og bacon, en artig vri med spennende smak.

Skrei, lever og rogn

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Skrei, lever og rogn kalles også skreimølje, og er den tradisjonelle måten å servere skreien på. Dette er rustikk mat som bare kan nytes i skreisesongen.

Meksikanske kyllingfajitas

Denne oppskriften har fått4,9 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Se herover - dette er en helgefavoritt! Kyllingfajitas med meksikanske smaker. Marinert kyllingfilet full av smak blandet med masse deilig grønt, og servert i myke lefser. Vi snakker skikkelig kosemat!

Reker med urtemajones

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Prøv en vri på dressingen til rekene. Green Goddess majones er grønn og lekker og veldig populær i USA. Vi kaller den urtemajones. Deilig urtesmak passer perfekt til rekene!

Ertesuppe med svineknoke

Denne oppskriften har fått4,7 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Tradisjonell ertesuppe kokt på svineknoke er god, solid bondekost som egner seg året rundt til både hverdag og fest. Og pannekaker hører med som dessert!

Rullekake

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Rullekake er en gammel klassiker - og favoritt hos både store og små! Rullekake er kanskje en av de raskeste kakene du kan lage av trygge, norske egg. Vi har fylt den med bringebærsyltetøy, men du kan selvfølgelig fylle den med det du liker aller best.

Plukkfisk

Denne oppskriften har fått4,8 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Plukkfisk er en flott måte å bruke opp rester av kokt fisk på. Dette er husmannskost med røtter i Hordaland, og varieres ut fra hvilken fisk du har tilgjengelig – både fersk, saltet og røkt fisk smaker nydelig i plukkfisk. 

Kjøttboller i fløtesaus

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Dette er kjøttboller som de gjør det i Sverige, med fløtesaus med honning, sennep, sitron og persille. Servert med potetmos og en bolle salat blir dette en kjempegod og snarlaget hverdagsrett som både barn og voksne vil like.

Pannekaker

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Oppskriften gir verdens beste pannekaker, så pass på å lage nok pannekakerøre. 

Kyllingfilet med eple og bacon

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
20–40 min

Kyllingfilet er en middagsfavoritt for mange. Her har vi gitt den selskap av syrlig eple, sennep og bacon, en artig vri med spennende smak.

Skrei, lever og rogn

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
40–60 min

Skrei, lever og rogn kalles også skreimølje, og er den tradisjonelle måten å servere skreien på. Dette er rustikk mat som bare kan nytes i skreisesongen.

Meksikanske kyllingfajitas

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
Over 60 min

Se herover - dette er en helgefavoritt! Kyllingfajitas med meksikanske smaker. Marinert kyllingfilet full av smak blandet med masse deilig grønt, og servert i myke lefser. Vi snakker skikkelig kosemat!

Reker med urtemajones

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Prøv en vri på dressingen til rekene. Green Goddess majones er grønn og lekker og veldig populær i USA. Vi kaller den urtemajones. Deilig urtesmak passer perfekt til rekene!

Ertesuppe med svineknoke

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Over 60 min

Tradisjonell ertesuppe kokt på svineknoke er god, solid bondekost som egner seg året rundt til både hverdag og fest. Og pannekaker hører med som dessert!

Rullekake

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Enkel
Cook Time
Under 20 min

Rullekake er en gammel klassiker - og favoritt hos både store og små! Rullekake er kanskje en av de raskeste kakene du kan lage av trygge, norske egg. Vi har fylt den med bringebærsyltetøy, men du kan selvfølgelig fylle den med det du liker aller best.

Plukkfisk

Denne oppskriften har fått5 av 5 stjerner.

Turmat
Middels
Cook Time
20–40 min

Plukkfisk er en flott måte å bruke opp rester av kokt fisk på. Dette er husmannskost med røtter i Hordaland, og varieres ut fra hvilken fisk du har tilgjengelig – både fersk, saltet og røkt fisk smaker nydelig i plukkfisk. 

Ukemenyer

Vil du ha flere middagstips? Vi har mange gode middagsforslag, enten du er på jakt etter en rask og sunn middag for en vanlig hverdag eller skal lage en god lørdagsmiddag. Sjekk vårt arkiv med tidligere middagstips!