Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Sommerruller med kalkun

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g kalkunkjøtt (rester)
  • 1 dl vann
  • 100 g risnudler
  • 0,25 stk. agurk
  • 8 stk. rispapir
  • 40 g salatmix
  • 4 ss surkål
  • 4 ss rødkål
  • 2 ss frisk koriander

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ferske vårruller fylt med kalkunkjøtt - rask og enkel kosemat! Med noen få ekstra ingredienser, viser kokk Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg hvordan du kan bruke kalkunrestene på en ny måte, med en asiatisk vri. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g kalkunkjøtt (rester)
  • 1 dl vann
  • 100 g risnudler
  • 0,25 stk. agurk
  • 8 stk. rispapir
  • 40 g salatmix
  • 4 ss surkål
  • 4 ss rødkål
  • 2 ss frisk koriander

Slik gjør du

Dette er en av flere oppskrifter fra Kokkens jul, en Youtube-serie fra Matprat. Se hele serien her!

trinn du kan merke av

Dette er én av to retter Mymint disker opp med i nyttårsdelen av serien Kokkens jul. Inspirasjon til bruk av kalkunrester finner du også under Brioche med kalkun. Sjekk også ut julerettene Steam bun med asiatisk ribbe, Asiatisk lutefisk i potetlefse og Dumplings med pinnekjøtt!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 4. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.14902, server:MP-PRD-WEB14 11.07.2025 11:17:58