Hopp til hovedinnhold
matprat logo
My mint midlertidige bilder

Brioche med kalkun

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g kalkunkjøtt (rester)
  • 1 dl vann
  • 1 dl chicken rice sauce
  • 2 ss majones
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 0,25 stk. agurk
  • 4 stk. brioche hamburgerbrød
  • 1 ss smør til steking
  • 4 ss surkål
  • 4 ss rødkål
  • 2 ss frisk koriander
  • 40 g salatmix

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rester av kalkun fra nyttårsaften? Da lager du små briochebrød fylt med saftig, krydret kalkun. Kokk Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg viser deg hvor du kan bruke kalkunrestene på en ny måte, med en asiatisk vri. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g kalkunkjøtt (rester)
  • 1 dl vann
  • 1 dl chicken rice sauce
  • 2 ss majones
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
  • 0,25 stk. agurk
  • 4 stk. brioche hamburgerbrød
  • 1 ss smør til steking
  • 4 ss surkål
  • 4 ss rødkål
  • 2 ss frisk koriander
  • 40 g salatmix

Slik gjør du

Dette er en av flere oppskrifter fra Kokkens jul, en Youtube-serie fra Matprat. Se hele serien her!

trinn du kan merke av

Dette er én av to retter Mymint disker opp med i nyttårsdelen av serien Kokkens jul. Inspirasjon til bruk av kalkunrester finner du også under Sommerruller med kalkun. Sjekk også ut julerettene Steam bun med asiatisk ribbe, Asiatisk lutefisk i potetlefse og Dumplings med pinnekjøtt!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 4. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.14902, server:MP-PRD-WEB12 11.07.2025 10:23:13