Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 pose tacokrydder
  • 8 stk. pitabrød
  • 1 glass pizzasaus
  • 300 g revet hvitost
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 ss olje
  • 2 ss finhakket bladpersille
Del

Pitapizza

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hvem liker ikke taco? Og hvem liker ikke pizza? Svaret er: De aller fleste - derfor har vi lagd denne oppskriften på en rask pitapizza! Eller tacopizza om du vil. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 pose tacokrydder
  • 8 stk. pitabrød
  • 1 glass pizzasaus
  • 300 g revet hvitost
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 ss olje
  • 2 ss finhakket bladpersille

Slik gjør du

  1. Stek kjøttdeig i en stekepanne med margarin. Krydre med tacokrydder, følg anvisning på pakken i forhold til mengde vann du bør tilsette.
  2. Legg pitabrød utover på et bakepapirkledd stekebrett. Smør pizzasaus på pitabrødene.
  3. Fordel kjøttdeig på pitabrødene og dryss over ost. Gratinér i ovn til de er gylne, ca.10 minutter.
Varier gjerne fyllet. Eksempelvis purre, ananas og soltørkede tomater. Bruk det du har i kjøleskapet.
  1. Finhakk rødløk, skjær paprika i små terninger, og bland det sammen med finhakket bladpersille og litt olje til en frisk salsa. Smak til med salt og pepper. Tips! Hvis du vil ha litt "spice" på salsaen - tilsett gjerne litt grønn chili også. 

Topp de stekte pitapizzaene med frisk salsa rett før servering. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant