Pitapizza

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Hvem liker ikke taco? Og hvem liker ikke pizza? Svaret er: De aller fleste - derfor har vi lagd denne oppskriften på en rask pitapizza! Eller tacopizza om du vil. 

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 1 pose tacokrydder
  • 8 stk pitabrød
  • 1 glass pizzasaus
  • 300 g revet hvitost
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 ss olje
  • 2 ss finhakket bladpersille

Slik gjør du

1. Stek kjøttdeig i en stekepanne med margarin. Krydre med tacokrydder, følg anvisning på pakken i forhold til mengde vann du bør tilsette.
2. Legg pitabrød utover på et bakepapirkledd stekebrett. Smør pizzasaus på pitabrødene.

3. Fordel kjøttdeig på pitabrødene og dryss over ost. Gratinér i ovn til de er gylne, ca.10 minutter.

Varier gjerne fyllet. Eksempelvis purre, ananas og soltørkede tomater. Bruk det du har i kjøleskapet.

4. Finhakk rødløk, skjær paprika i små terninger, og bland det sammen med finhakket bladpersille og litt olje til en frisk salsa. Smak til med salt og pepper. Tips! Hvis du vil ha litt "spice" på salsaen - tilsett gjerne litt grønn chili også. 

Topp de stekte pitapizzaene med frisk salsa rett før servering. 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.