Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sushibake

Sushi bake

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g sushiris
  • 0,5 dl riseddik
  • 1 ss furikake
  • 4 stk. nori ark
  • 1 stk. avokado
  • 0,5 stk. agurk
  • 4 stk. vårløk
  • 1 ss sesamfrø
  • 0,25 potte frisk koriander

Fyll:

  • 250 g crabsticks
  • 0,5 dl majones , gjerne en syrlig variant
  • 60 g kremost naturell
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)

Srirachamajones:

  • 1,5 dl majones , gjerne en syrlig variant
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Bakt sushi i langpanne eller sushi bake er en superenkel måter å lage sushi til mange på! Sett langpanna rett på bordet sammen med tilbehøret, slik at alle kan forsyne seg selv – litt som sushitaco! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g sushiris
  • 0,5 dl riseddik
  • 1 ss furikake
  • 4 stk. nori ark
  • 1 stk. avokado
  • 0,5 stk. agurk
  • 4 stk. vårløk
  • 1 ss sesamfrø
  • 0,25 potte frisk koriander

Fyll:

  • 250 g crabsticks
  • 0,5 dl majones , gjerne en syrlig variant
  • 60 g kremost naturell
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)

Srirachamajones:

  • 1,5 dl majones , gjerne en syrlig variant
  • 1 ss sriracha (asiatisk chilisaus)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Sushibake

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB13 16.04.2024 11:27:17