Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hvit pizza med potet og sopp

Ingredienser

1  porsjoner
  • 1 stk. fersk pizzabunn, rund
  • 2 ss rømme eller créme fraiche
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss frisk persille
  • 1 ss frisk rosmarin eller litt tørket
  • 2 dl revet ost
  • 2 stk. kokte poteter
  • 2 stk. aromasopp
  • 1 stk. vårløk
Del

Pizza med potet og sopp

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hvit pizza med mye hvitløk, kokte poteter og sopp er en knallgod pizzavariant. Ta deg tid til å lage pizzadeigen fra bunnen, eller bruk ferdig pizzabunn fra butikken.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 1 stk. fersk pizzabunn, rund
  • 2 ss rømme eller créme fraiche
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss frisk persille
  • 1 ss frisk rosmarin eller litt tørket
  • 2 dl revet ost
  • 2 stk. kokte poteter
  • 2 stk. aromasopp
  • 1 stk. vårløk

Slik gjør du

  1. Finhakk hvitløk, persille og rosmarin og bland med rømme eller créme fraîche. Smak til med salt og pepper. 
  2. Skjær poteter og løk i tynne skiver, finsnitt vårløk.
  3. Bre sausen ut på pizzabunnen og dryss revet ost over. Fordel potet- og soppskiver på toppen og dryss over vårløk. Krydre med litt salt og kvernet pepper.
  4. Stek pizzaen i varm ovn - 235 °C til osten har smeltet og skorpen begynner å bli gyllen, ca 6 minutter. 
  5. Dryss litt hakkede valnøtter på toppen og server med én gang.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 26.03.2023 20:53:53