Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pho ribberester med Kaja og Christopher

Pho med ribberester

Ingredienser

4  porsjoner

Pho:

  • 2 stk. løk
  • 2 stk. sjalottløk
  • 1 bit stor frisk ingefær
  • 500 g stekt ribbe
  • 3 l vann
  • 1 ss korianderfrø
  • 1 ss fennikelfrø
  • 5 stk. hel kardemomme
  • 1 stk. hel kanel
  • 10 stk. stjerneanis
  • 5 stk. hel nellik
  • 1 dl sukker
  • 1 dl fiskesaus (asiatisk)
  • 1 stk. medisterpølse

Garnityr:

  • 4 stk. vårløk
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. rød chili
  • 1 dl friske urter
  • 1 pk risnudler
  • 1 dl hoisinsaus
  • 1 stk. lime
  • 1 dl sriracha (asiatisk chilisaus)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1322 kcal
Fett 70 g
Protein 49 g
Karbohydrater 117 g

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pho er en deilig, varmende suppe med Asiatiske smaker - prøv denne med ribberester, ingefær og smakfulle kryddere! 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner

Pho:

  • 2 stk. løk
  • 2 stk. sjalottløk
  • 1 bit stor frisk ingefær
  • 500 g stekt ribbe
  • 3 l vann
  • 1 ss korianderfrø
  • 1 ss fennikelfrø
  • 5 stk. hel kardemomme
  • 1 stk. hel kanel
  • 10 stk. stjerneanis
  • 5 stk. hel nellik
  • 1 dl sukker
  • 1 dl fiskesaus (asiatisk)
  • 1 stk. medisterpølse

Garnityr:

  • 4 stk. vårløk
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. rød chili
  • 1 dl friske urter
  • 1 pk risnudler
  • 1 dl hoisinsaus
  • 1 stk. lime
  • 1 dl sriracha (asiatisk chilisaus)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1322 kcal
Fett 70 g
Protein 49 g
Karbohydrater 117 g

Slik gjør du

Har du rå svinebein skal de blansjeres først, for at kraften skal bli klar. Kok opp vann og ha i svinebeina. Kok opp på nytt og la dem koke i to minutter. Løft dem deretter over i gryten du skal koke kraften i. Om du bruker beina fra ferdig stekt ribbe, hopper du over dette punktet. Du kan også bruke andre typer kraft, for eksempel kyllingkraft, til denne suppen.  

trinn du kan merke av

Pho ribberester med Kaja og Christopher

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.17300, server:MP-PRD-WEB11 05.12.2025 09:24:12