Kylling med pastasalat

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en enkel og god hverdagsrett som du enten kan servere som en lettvint middag eller som en god lunsj.

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. kyllingfilet eller litt grillet kylling
  • 0,5 ss nøytral olje til steking
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

  • 1 dl pastaskruer
  • 0,5 stk. avokado
  • 1 stk. hakket vårløk
  • ca. 1 ss sitronsaft
  • 5 stk. grønne oliven

Dressing:

  • 1 ss majones
  • 1 ss yoghurt naturell
  • 1 båt hakket hvitløk

hakkede eller tørkede urter

salt og kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Skyll den i kaldt vann og la den renne godt av. Finhakk vårløk og del avokado i biter, bland det sammen med sitronsaft, oliven og kokt pasta.
  2. Stek kyllingfilet i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter. Krydre med salt og pepper. Avkjøl og skjær i skiver eller biter.
  3. Bland sammen majones, yoghurt, hvitløk og urter til en dressing, smak til med salt og pepper. Hell den over pastasalaten.

Oppbevar salaten kaldt til den skal serveres.