Kylling med pastasalat
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Dette er en enkel og god hverdagsrett som du enten kan servere som en lettvint middag eller som en god lunsj.
Ingredienser
porsjoner
-
1 stk. kyllingfilet eller litt grillet kylling -
0,5 ss nøytral olje til steking -
0,25 ts salt -
0,25 ts pepper
-
1 dl pastaskruer -
0,5 stk. avokado -
1 stk. hakket vårløk -
ca.
1 ss sitronsaft -
5 stk. grønne oliven
Dressing:
-
1 ss majones -
1 ss yoghurt naturell -
1 båt hakket hvitløk
hakkede eller tørkede urter
salt og kvernet pepper
Slik gjør du
- Kok pasta etter anvisning på pakken. Skyll den i kaldt vann og la den renne godt av. Finhakk vårløk og del avokado i biter, bland det sammen med sitronsaft, oliven og kokt pasta.
- Stek kyllingfilet i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter. Krydre med salt og pepper. Avkjøl og skjær i skiver eller biter.
- Bland sammen majones, yoghurt, hvitløk og urter til en dressing, smak til med salt og pepper. Hell den over pastasalaten.
Oppbevar salaten kaldt til den skal serveres.